Hyppää pääsisältöön

Käsityökoulu

Käsityökoulussa lapset ja nuoret pääsevät suunnittelemaan ja tekemään käsitöitä monipuolisesti. Materiaalit ja tekniikat vaihtelevat langoista ja pehmeistä materiaaleista luonnonmateriaaleihin, kierrätykseen ja koviin materiaaleihin. 

Opiskelussa keskeistä on käsillä tekemisen ilo, positiiviset oppimiskokemukset ja luovaan työskentelyyn kannustaminen. Myös kulttuurin tuntemus, alueellisuus ja käsityöperinteet korostuvat. 

Opinnot voi aloittaa 7-vuotiaana tai sitä vanhempana. Kokonaisuuden suorittaminen kestää noin kuusi vuotta. Opetus on teemallista, tavoitteellista ja tasolta toiseen etenevää. Opintoihin kuuluu myös opintoretkiä. 

Opiskelusta saa todistuksen, jota voi hyödyntää myöhemmin opinnoissa. Käsityökoulun käytyään oppilas on perehtynyt monipuolisesti materiaalien ja tekniikoiden mahdollisuuksiin oman ilmaisunsa ja hyvinvointinsa välineenä. Käsityökoulu antaa valmiuksia elinikäiselle harrastamiselle sekä opintojen jatkamiselle. 

Soisalo-käsityökoulu toimii Heinävedellä ja Joroisissa.

Tule ja koe käsillä tekemisen iloa!

 

Alla olevista laatikoista pääset ilmoittautumaan käsityökouluun sekä näkemään ajankohtaiset tiedotteet.

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittaudu tästä

Käsityökoulu tiedottaa

Käsityökoulu tiedottaa

Alla olevasta valikosta saat lisätietoja Heinäveden ja Joroisten käsityökoulusta, niiden aikataulusta, ilmoittautumisesta ja maksuista.

Alla ohjeita taiteen perusopetuksen opiskelijoille.

Ohjeita

Ohjeita

Sivun alkuun