Skip to main content

Kotitalous

Soisalo-opiston kotitalouskursseilla painotetaan hyviä ruokailutottumuksia ja -tapoja, jotka tukevat terveellistä, tasapainoista ja kestävää ruokavaliota. Ruoka yhdistää ihmisiä: yhteiset ateriat ja keskustelut vahvistavat sosiaalisia suhteita ja lisäävät myötätuntoa. Samalla eri kulttuurien ruokaperinteisiin tutustuminen lisää suvaitsevaisuutta ja kulttuurien arvostusta. Vastuullinen kuluttaja voi vaikuttaa ympäristöön valinnoillaan, esimerkiksi suosimalla kasviksia, kasviproteiineja ja lähiruokaa sekä vähentämällä ruokahävikkiä. Kasvikset tarjoavat myös terveellisen, maistuvan ja edullisen tavan monipuolistaa ruokailua.

Soisalo-opisto tarjoaa monipuolisia ja käytännönläheisiä ruoanvalmistuskursseja. Kurssit toteutetaan viikonloppuisin.
Kurssin lopuksi yhdessä valmistetut herkut nautitaan kauniisti katetun pöydän ääressä ja yleensä jää jotain kotiin viemistäkin. Opittuja taitoja ja reseptejä on kätevää hyödyntää myös myöhemmin kotona kokatessa.

Kurssit 2025-2026:

  • Makuja maailmalta, Varkaus
  • Gluteenittomat juurileivät ja riisipiirakat, Varkaus
  • Vaalea juurileipä ja rostikset, Varkaus
  • Täytetyt höyrysämpylät, Joroinen
  • Villiyrttejä ruokapöytään, Varkaus

 

Alla olevasta linkistä näet koko kurssivalikoiman.

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittaudu tästä

Alta saat lisätietoja mm. ilmoittautumisesta, kurssien maksamisesta ja laskutuksesta sekä opiskelusta.

Ohjeita

Ohjeita

Back to top